slider_naslovnica slider_naslovnica slider_naslovnica
tribotim_domov tribotim_email
language_si language_hr language_srb language_en
search_bar

slider_o_podjetju_zgodovina

03.02.2020

NOVO u ponudi Petro-Canada: Nova motorna ulja za automobilski program

Petro Canada je jedan od najvećih proizvođača baznih ulja i maziva u Severnoj Americi. Poslednjih godina ulažu velika sredstva u razvoj novih tehnologija, u razvoj novih ulja i maziva za evropske i azijske proizvođače putničkih automobila i kamiona. Razvijaju nove formulacije ulja za savremene benzinske, dizel i hibridne motore, ulja viskoznosti 0W16, 0W20, 5W20, 0W30, 5W30.

Asortiman motornih ulja uključuje i ulja koja zadovoljavaju specifikacije vodećih evropskih proizvođača automobila, kao što su: Volkswagen, Škoda, Seat, Audi, BMW, Mercedes Benz,… kao i drugi proizvođači vozila čiji motori ispunjavaju ekološke standarde Euro 5 i Euro 6.

Proizvodi Petro-Canada SUPREME C3-X 5W-30 i Petro-Canada SUPREME C3-X 5W-40 su optimalan izbor za servisiranje voznih parkova modernih putničkih automobila evropskih i azijskih proizvođača.

Ulja SUPREME pružaju odlične performanse za benziske i dizel motore u ekstremnim temperaturnim opsezima (do - 40°C) i maksimalno umanjuju potrošnju goriva tokom celog intervala zamene koji propisuje proizvođač vozila. Ulja u kombinaciji sa visokokvalitetnim baznim uljem sa paketom aditiva obezbeđuje optimalnu čistoću delova motora i maksimalnu zaštitu od habanja čak i tokom hladnih startova i u režimu start-stop rada vozila.

Ulja su takođe dobila sve potrebne sertifikate od evropskih proizvođača motornih vozila (ACEA C3, Volkswagen, Mercedes Benz,…)

Kontaktirajte nas i rado ćemo vam savetovati kako da izaberete odgovarajuće ulje za svoje potrebe.

WV standard PDF

Ekipa Tribotim.

partners_logos partners_logos partners_logos partners_logos partners_logos